Over AEN

Wat doet de AEN?

De Alumnivereniging Ergotherapie Nijmegen (AEN) is de vereniging vóór en door ergotherapeuten afgestudeerd aan de opleiding Ergotherapie in Nijmegen. De AEN streeft naar netwerken, kennisverbreding en verbinding tussen de opleiding en het werkveld. Deze drie speerpunten worden gerealiseerd door netwerkbijeenkomsten, infoshops en workshops en informatieverspreiding. Voor 20 euro per kalenderjaar ben je lid van de AEN. We versturen onze leden nieuwsbrieven, vacatures en uitnodigingen voor activiteiten. In samenwerking met de opleiding HAN ergotherapie zijn we nieuwe activiteiten aan het opzetten voor leden. Bijv. intervisie, journal clubs en mogelijkheden voor onderzoek. Daarnaast zoeken we ook de verbinding met andere alumniverenigingen en Ergotherapie Nederland. Heb je ideeën voor activiteiten? Laat het ons weten!

Het bestuur

Het huidige bestuur van de AEN bestaat uit de Voorzitter Mathilde Dijkhuis en penningmeester Nina Zennipman, tot slot Docentlid Marjolein Thijssen. 
Zij zetten zich in om regelmatig een mooie activiteit te plannen en organiseren. We hebben sinds zomer 2019 een nieuw bestuur, die met een hoop energie de taken van het oude bestuur hebben overgenomen. We zijn opzoek naar nieuwe bestuursleden! Word jij ons nieuwe bestuurslid? Neem gerust contact met ons op!