Casuïstiekbespreking


Op 12 november 2019 hadden we weer een geslaagde avond! Deze avond stond in het teken van intervisie en verdieping. De leden hadden allemaal een casus ingebracht. Er waren verschillende doelen om deel te nemen, onder andere mee kunnen denken met collega’s, verdieping zoeken in je eigen klinisch redeneren of vanuit een ander perspectief leren te kijken. Onder begeleiding van Dore Kemmeren hebben we drie verschillende en uiteenlopende casussen besproken, onder genot van chippies en wat drinken.

Het was een groot succes, daarom hebben we besloten om een extra casuïstiekavond te organiseren. Kom je ook? Deze avond vindt plaats op dinsdag 11 februari 2020. Zie de agenda voor verdere informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *